Kampeerplekken

Er zijn circa 30 kampeerplaatsen met stroomaansluiting en een apart tentenveld zonder stroom. Ongeveer de helft van de plaatsen liggen direct aan de rivier. Er zijn plekken met veel schaduw en plekken voor de echte zonaanbidders. 

We hebben geen plekken die strak afgezet of omheind zijn door hoge heggen. Omdat we maar een kleine camping zijn, en de plaatsen aan de rivier erg gewild zijn, hebben ongeveer de helft van de plekken wel enige vorm van plaatsmarkering. Dat kan zijn een natuurlijke scheiding zoal een boom, een bessenstruikje, of een laag hekje. Daarnaast zijn er ook plaatsen, met name op het tentenveld, waar echt veel vrijheid is. Het tentveld ligt rondom de waterinstallatie van het dorp waarvan een paar keer per uur stromend water geluid van komt. 

De grootte van de plekken varieren nog al en loopt uiteen van 7 tot 10 meter breedte.

Speelbus, mini-mini supermarkt, leenstation

We hebben ook een oude 'verkoopwagen/SRV-wagen' uit de jaren zeventig opgeknapt en die fungeert nu als:

  • Speelotheek voor kinderen en volwassenen. We hebben heel veel gezelschapspelen van Yahtzee tot Monoply en Risk. Er is ook speelgoed te leen zoals steps, fietsjes, zwembadje, stelten, etc.
  • Informatiepunt met onze selectie van folders uit de omgeving;
  • Oplaadstation voor mobieltjes en GPS.

In onze mini-markt naast de receptiewagen vind je een basisassortiment voor de kampeerder. Gekoelde drankjes staan in de koelkast, echter verkopen we geen alcohol.

Langs de rivier staat ons leenstation waar je stoelen, koelelementen, boeken en meer kunt lenen. 

BROODJESSERVICE in het hoogseizoen bieden we een broodjesservice aan. In de recptiewagen vind je hier meer informatie over het bestellen van verse broodjes aan je tent.

Boodschappen kan je doen bij de supermarkten in de mooie oude dorpjes Wanfried en Treffurt, maar je kan ook naar een van de wekelijkse markten in de omgeving gaan, of direct biologische eieren, vlees en groente bij de boer halen. Je kan zelfs je eigen fruit plukken van de vele fruitbomen die overal in de omgeving staan zoals kersen, appels en pruimen.

Voorzieningen

Tandenpoetsen kan bij de wasbak onder ons afdak zodat je uit de zon en de regen kan staan. Voor het sanitairgebouw vind je de afwasplek met 4 grote RVS-afwasbakken. Er is ook een wasmachine. Natuurlijk kunnen caravans en campers drinkwater bij vullen, afvalwater lozen en het chemisch toilet legen.

Er zijn verder 9 toiletten verdeeld over het sanitairgebouwtje en de ’Pee-Pee-Wagen :-) Met het totale aantal douches en toiletten zitten we ruim boven de ANWB norm van 1 toilet en douche per 10 kampeerplekken. 

Onze 6 douches zijn gratis en hebben een afneembare douchekop en een mengkraan, dus geen vervelende drukknop die is ingesteld op een vaste temperatuur. Er is voldoende waterdruk en het water wordt echt warm. We hebben 1 grote comfort douche in het sanitairgebouwtje. Deze douche is geheel afsluitbaar waardoor je geen last hebt van tocht of kou. Er is veel plaats om je om te kleden en een mogelijkheid om te zitten. 

We hebben ook een unit met 5 kleine eenvoudige, maar lekker warme douches .